Klantenreviews

Datum Klant Beoordeling Review
Wed, 6 Mar, 2019  Jeroen Den ouden     Ik ben zeer tevreden over jullie service jullie hebben snelle levering en de producten zijn goed verpakt en jullie hebben ook alles op voorraad als ik een modelbouwdoos koop dan moet het van revell zijn omdat jullie duidelijke bouwtekeningen hebben en duidelijk laat zien wat voor kleuren de onderdelen moeten hebben vandaar dat ik jullie 5 sterren geef ga zo door zou ik zeggen mvg jeroen  
Wed, 6 Mar, 2019  Ellis     Snelle levering. Zelfs nog een kado erbij. Prima bedrijf. 
Wed, 6 Mar, 2019  Monika De Kimpe     Snelle en correcte levering en zonder het te vragen enkele spuitbussen gratis ???? hartelijk dank hiervoor ????  
Wed, 6 Mar, 2019  Bas     Hele snelle levering. Hiervoor wordt je goed op de hoogte gehouden. Ook nog zonder te bestellen een extra spuitbus gekregen. Bedankt hiervoor. 
Wed, 6 Mar, 2019  Niek Peters     we hebben een prima product, 3 kleine modellen, gekocht voor een prima prijs. ook de levering was snel, al zat er een vakantie tussen.  
Wed, 6 Mar, 2019  Jeroen van van Hooijdonk     Overzichtelijke site en snelle bezorging Ook leuk vond ik de meegeleverde busjes spraycolor bij mijn eerste bestelling en zelfs een bedankbriefje Enige minpuntje was de omdoos van de bezorging, die er niet (meer) uitzag en leek of dat deze gevallen was of erger waardoor ik even twijfelde of het wel goed zat 
Wed, 6 Mar, 2019  Ralph Van der Graaf     Tevreden over levering en kwaliteit.  
Wed, 6 Mar, 2019  Maarten Vanwingh     Snelle en correcte levering! 

Artikelen 33 tot 40 van 1091 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. ...
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. ...
  9. 137