Welke Vallejo verf gebruiken?

Vallejo Model Air

Vallejo Model Air

Vallejo Model Air lijn is specifiek ontwikkelt voor het gebruik met de airbrush en heeft een zeer fijn pigment. Tevens kan ook deze verf prima met een kwastje verwerkt worden. Het is een watergedragen verf. Airbrush en kwasten kunnen dan ook met water schoongemaakt worden.


Valljo Model Color

Vallejo Model Color

Vallejo Model Color is een speciaal voor moeilijke oppervlakken, zoals metaal en plastic, ontworpen acrylverf en is niet giftig of brandbaar. De consistentie maakt het mogelijk een extreem gladde verflaag aan te brengen, zonder penseelstrepen.


Vallejo Spuitbussen

Vallejo Spuitbussen

De vallejo hobby paint spuitbussen vormen een perfecte combinatie van een basislaag en een hoog gepigmenteerde kleur, ontwikkeld voor gebruik op alle metalen, plastic en harsmodellen en miniaturen. De nieuwe originele en unieke AV spray formule laat een perfect matte kleur. Elke Hobby-verfspray toont de oorspronkelijke kleur die op de gekleurde ring rond de bovenkant is aangebracht en is uitgerust met 2 verschillende spuitmondjes; één met een lage afvoerstroom, speciaal aanbevolen voor fijne lijntjes en kleine details, en de andere met een gemiddelde afvoerstroom, aanbevolen voor dikkere lijnen en voor het bedekken van grotere oppervlakken