• headset_mic klantenservice
 • shopping_cart
 • Welke Revell verf gebruiken?

  Revell emaille verf

       

  Revell Enamel(oliebasis) verf is uitstekend geschikt voor modelbouw en zit in busjes van 14ml. Deze verf op olie-basis is te reinigen met Revell Painta Clean(Artnummer 39614). Vaak kunt u op de zijkant van een Revell doos zien welke kleuren u precies nodig heeft. Deze verf kan worden gebruikt op hout, metaal en plastic! Om een andere kleur aan te brengen wordt een wachttijd tussen de 4 en 6 uur aanbevolen.De verf is geheel opgedroogd na 24 uur. Voor het gebruik van deze verf bij airbrush adviseert Revell 3 eenheden verf en twee eenheden Color Mix

  Revell Aqua Color(watergedragen verf)

  Revell Aqua Color is een zeer snel drogende, waterverdunbare verf. De volgende laag kan al met 1 uur opgebracht worden. De verf is volledig droog na circa 2 tot 3 uur. Voor gebruik met een airbrush spuit kunt u het simpelweg verdunnen door het met 20% tot 25% water vermengen of, voor een mooier resultaat, door Revell Aqua Color Mix te gebruiken. De voordelen van het gebruik Revell Aqua Color zijn: bijna geurloos, niet brandbaar, milieu vriendelijk en sneldrogend. 

  Revell Spuitbussen

  Revell Spray Color is een acryl verf die een hoge dekkingsgraag heeft en snel droogt. De verf is geschikt voor zowel modelbouw, schaalmodellen en bijv. polycarbonaat kappen van RC modellen. De spuitbussen zijn uitermate geschikt om bijv. grotere oppervlakken te verven. 

  {{badge}}
  {{name}}

  {{manufacturers_name}}

  {{name}}

  {{attributes_layout}}