• headset_mic klantenservice
 • shopping_cart
 • Klantenservice

  Producten
  Alle producten die wij leveren zijn nieuw en ongebruikt.

  Verzenden
  Alle artikelen op de webshop zijn in voorraad. Bestellingen voor 16.00 geplaatst worden dezelfde werkdag verstuurd. Het kan een enkele keer gebeuren dat een artikel net is uitverkocht. U wordt hier dan zo snel mogelijk van op de hoogte gesteld.

  Verzendkosten
  Voor bestellingen van € 125 of meer rekenen we binnen Nederland geen verzendkosten. Verzendkosten voor bestellingen onder € 125 binnen Nederland € 7,25. Verzendkosten België zijn €9,95, andere landen op aanvraag.

  Betaalwijzen
  Bij Revellspecialist.nl kunt u op veel verschillende manieren betalen. Uiteraard via het betaalsysteem van de Nederlandse banken; iDeal. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om bij ons te betalen via uw creditcard via Paypal of per bank/giro overschrijving op onze bankrekening.

  Retouren
  Indien er onverhoopt een artikel naar ons retour gestuurd dient te worden, meld dit dan eerst aan ons. U krijgt dan instructies hoe het terug te sturen. Stuur in geen enkel geval een pakket ongefrankeerd naar ons op, wij zullen dit niet accepteren en u bent in dat geval zelf verantwoordelijk voor de eventuele extra verzendkosten.

  Prijzen en Aanbiedingen
  Alle prijzen op deze website zijn inclusief vermeld inclusief het geldende BTW tarief, exclusief verzendkosten. Verzendkosten worden bij het afrekenen bij uw bestelling geteld. Indien er aanbiedingen op deze website vermeld staan, dan zijn deze aanbiedingen geldig zolang de voorraad strekt.. Indien de aanbieding niet meer leverbaar is , zullen we onze uiterste best doen om deze zo spoedig mogelijk van de website te verwijderen. .

  Uw gegevens inzien en wijzigen
  Indien u bij ons een account heeft aangemaakt, kunt u door middel van inloggen op onze website uw gegevens bekijken en wijzigen. Ook heeft u dan de mogelijkheid om uw bestellingen te raadplegen. Tevens kunt u zich via dit besloten gedeelte van de website aan- of afmelden voor onze nieuwsbrieven.

  Moeilijkheidsgraad
  Revell Bouwpakketten worden geleverd in 5 verschillende moeilijkheidsgraden:
  1. Insteek bouwdozen, geen verf of lijm nodig
  2. Modellen om te lijmen en te beschilderen tot circa 30 onderdelen
  3. Veeleisende modellen tot 100 onderdelen
  4. Modellen voor gevorderden met niet meer dan 150 onderdelen
  5. Modellen voor zeer ervaren gebruikers met meer dan 150 onderdelen.

  Metaal, Hout of Kunststof

  • Metalen Modellen van Revell zijn GEEN bouwpaketten. Dit zijn miniaturen in de schaal 1:18, 1;24 of 1:32 (Voor slot cars) speciaal gebouwd voor de grote schare fans die Revell heeft voor deze zeer gedetailleerde modellen.
  • Nieuw in het assortiment van Revell zijn de houten modellen. Dit zijn wel bouwpakketten. Houdt er rekening mee dat deze met houtlijm gelijmd dienen te worden en dus niet met een andere hobbylijm.
  • Kunststof Modellen, hier is Revell groot mee geworden. Van alle mogelijke schepen, vliegtuigen, helicopters, militaire modellen etc. Bij al deze pakketten hebben we voor uw gemak de benodigde lijm en verf vermeld. Let op! Dit is slechts een advies. Soms zijn er nog extra kleuren nodig om het model wat extra glans te geven, maar dit is vaak niet meer dan een paar druppels op een enkel onderdeel. Deze verfkleuren hebben wij NIET bij de producten vermeld, maar staan wel in de bouwhandleiding die u bij het product aantreft. Indien u wenst kunt deze kleuren dan eventueel later nabestellen als u zelf geconstateerd heeft of u het noodzakelijk vindt.
  • Veel kunststof modellen kunnen tegenwoordig verfraaid worden met metalen onderdelen. Hierdoor wordt het model nog echter. Zijn er voor het model van uw keuze metalen onderdelen beschikbaar dan hebben we dit ook bij het product vermeld staan.