Verfkiezer

Revell emaille verf

Revell Emaille verf     

Revell Enamel(oliebasis) verf is uitstekend geschikt voor modelbouw en zit in busjes van 14ml. Deze verf op olie-basis is te reinigen met Revell Painta Clean(Artnummer 39614). Vaak kunt u op de zijkant van een Revell doos zien welke kleuren u precies nodig heeft. Deze verf kan worden gebruikt op hout, metaal en plastic! Om een andere kleur aan te brengen wordt een wachttijd tussen de 4 en 6 uur aanbevolen.De verf is geheel opgedroogd na 24 uur. Voor het gebruik van deze verf bij airbrush adviseert Revell 3 eenheden verf en twee eenheden Color Mix


Revell Aqua Color (watergedragen verf)

Revell Aqua Color

Revell Aqua Color is een zeer snel drogende, waterverdunbare verf. De volgende laag kan al met 1 uur opgebracht worden. De verf is volledig droog na circa 2 tot 3 uur. Voor gebruik met een airbrush spuit kunt u het simpelweg verdunnen door het met 20% tot 25% water vermengen of, voor een mooier resultaat, door Revell Aqua Color Mix te gebruiken. De voordelen van het gebruik Revell Aqua Color zijn: bijna geurloos, niet brandbaar, milieu vriendelijk en sneldrogend. 


Revell Spuitbussen

Revell spuitbussen

Revell Spray Color is een acryl verf die een hoge dekkingsgraag heeft en snel droogt. De verf is geschikt voor zowel modelbouw, schaalmodellen en bijv. polycarbonaat kappen van RC modellen. De spuitbussen zijn uitermate geschikt om bijv. grotere oppervlakken te verven. 


Vallejo Model Air

Vallejo Model Air

Vallejo Model Air lijn is specifiek ontwikkelt voor het gebruik met de airbrush en heeft een zeer fijn pigment. Tevens kan ook deze verf prima met een kwastje verwerkt worden. Het is een watergedragen verf. Airbrush en kwasten kunnen dan ook met water schoongemaakt worden.


Valljo Model Color

Vallejo Model Color

Vallejo Model Color is een speciaal voor moeilijke oppervlakken, zoals metaal en plastic, ontworpen acrylverf en is niet giftig of brandbaar. De consistentie maakt het mogelijk een extreem gladde verflaag aan te brengen, zonder penseelstrepen.


Vallejo Spuitbussen

Vallejo Spuitbussen

De vallejo hobby paint spuitbussen vormen een perfecte combinatie van een basislaag en een hoog gepigmenteerde kleur, ontwikkeld voor gebruik op alle metalen, plastic en harsmodellen en miniaturen. De nieuwe originele en unieke AV spray formule laat een perfect matte kleur. Elke Hobby-verfspray toont de oorspronkelijke kleur die op de gekleurde ring rond de bovenkant is aangebracht en is uitgerust met 2 verschillende spuitmondjes; één met een lage afvoerstroom, speciaal aanbevolen voor fijne lijntjes en kleine details, en de andere met een gemiddelde afvoerstroom, aanbevolen voor dikkere lijnen en voor het bedekken van grotere oppervlakken