• headset_mic klantenservice
 • shopping_cart
 • Moeilijkheidsgraad en Materiaal

  Revell Bouwpakketten worden geleverd in 5 verschillende moeilijkheidsgraden:

  1. Insteek bouwdozen, geen verf of lijm nodig

  2. Modellen om te lijmen en te beschilderen tot circa 30 onderdelen

  3. Veeleisende modellen tot 100 onderdelen

  4. Modellen voor gevorderden met niet meer dan 150 onderdelen

  5. Modellen voor zeer ervaren gebruikers met meer dan 150 onderdelen.

  Via onze uitgebreide zoekfunctie, kunt u alle modellen van een bepaalde moeilijkheidsgraad vinden.

   Metaal, Hout of Kunststof

   - Metalen Modellen van Revell zijn GEEN bouwpaketten. Dit zijn miniaturen in de schaal 1:18, 1;24 of 1:32 (Voor slot cars) speciaal gebouwd voor de grote schare fans die Revell heeft voor deze zeer gedetailleerde modellen.

   - Nieuw in het assortiment van Revell zijn de houten modellen. Dit zijn wel bouwpakketten. Houdt er rekening mee dat deze met houtlijm gelijmd dienen te worden en dus niet met een andere hobbylijm.

   - Kunststof Modellen, hier is Revell groot mee geworden. Van alle mogelijke schepen, vliegtuigen, helicopters, militaire modellen etc. Bij al deze pakketten hebben we voor uw gemak de benodigde lijm en verf vermeld. Let op! Dit is slechts een advies. Soms zijn er nog extra kleuren nodig om het model wat extra glans te geven, maar dit is vaak niet meer dan een paar druppels op een enkel onderdeel. Deze verfkleuren hebben wij NIET bij de producten vermeld, maar staan wel in de bouwhandleiding die u bij het product aantreft. Indien u wenst kunt deze kleuren dan eventueel later nabestellen als u zelf geconstateerd heeft of u het noodzakelijk vindt.

   - Veel kunststof modellen kunnen tegenwoordig verfraaid worden met metalen onderdelen. Hierdoor wordt het model nog echter. Zijn er voor het model van uw keuze metalen onderdelen beschikbaar dan hebben we dit ook bij het product vermeld staan.