• headset_mic klantenservice
 • shopping_cart
 • Over ons

  Revellspecialist.nl is een domeinnaam van Miniatuurshop.nl ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Emmen onder nummer 61225363 .

  Wij zijn op geen enkele wijze verbonden met Revell GmbH & Co KG. Wel verkopen wij via deze website producten die door of voor Revell GmbH & Co KG gefabriceerd zijn.

  Revellspecialist.nl en de wet Kopen op Afstand
  Uiteraard respecteert Revellspecialist.nl de wet kopen op afstand. Deze wet regelt met name de rechten en plichten van online kopers en verkopers. Een voorwaarde uit deze wet is de afkoelingsperiode van 7 werkdagen. Indien u bij ons een product heeft gekocht en u wilt de koop ontbinden, dan kunt u het product binnen 7 dagen aan ons terugsturen. Houd er wel rekening mee dat u zelf de verzendkosten dient te betalen. Retouren die ongefrankeerd worden teruggestuurd worden door ons niet aangenomen. Na ontvangst van uw pakket, zullen wij het aankoopbedrag minus de verzendkosten aan u terugstorten op het bank of gironummer wat door u gebruikt is om de betaling te doen. Uiteraard worden deze zaken nogmaals besproken in onze Algemene Voorwaarden welke u dient door te lezen voordat u een bestelling bij ons plaatst..

  Uw Privacy
  Revellspecialist.nl zal uw gegevens niet doorspelen aan derden. Indien er via Creditcard (Paypal) betaald wordt, dan zal deze betaling verlopen via de beveiligde server van PayPal. Betalingen via iDeal lopen via de beveiligde servers van uw eigen bank.

  Nieuwsbrief
  Inschrijven op de nieuwsbrief gebeurt op vrijwillige basis, uitschrijven is mogelijk door aanpassing van uw gegevens. Deze kunt u altijd inzien en wijzigen door in te loggen op onze website.

  Contactgegevens:
  Revellspecialist
  Terhorst 3
  9411 TR Beilen
  Tel: +31 593 851233
  IBAN: NL29 INGB 0680 3520 66
  BIC: INGBNL2A
  KVK: 61225363
  BTWnr: NL854260523B01

  Veel winkelplezier bij Revellspecialist.nl