• headset_mic klantenservice
 • shopping_cart
 • Welke Vallejo verf gebruiken?

  Vallejo Model Air

  Vallejo Model Air lijn is specifiek ontwikkelt voor het gebruik met de airbrush en heeft een zeer fijn pigment. Tevens kan ook deze verf prima met een kwastje verwerkt worden. Het is een watergedragen verf. Airbrush en kwasten kunnen dan ook met water schoongemaakt worden.

  Vallejo Model Color

  Vallejo Model Color is een speciaal voor moeilijke oppervlakken, zoals metaal en plastic, ontworpen acrylverf en is niet giftig of brandbaar. De consistentie maakt het mogelijk een extreem gladde verflaag aan te brengen, zonder penseelstrepen.

  Vallejo Spuitbussen

  De vallejo hobby paint spuitbussen vormen een perfecte combinatie van een basislaag en een hoog gepigmenteerde kleur, ontwikkeld voor gebruik op alle metalen, plastic en harsmodellen en miniaturen. De nieuwe originele en unieke AV spray formule laat een perfect matte kleur. Elke Hobby-verfspray toont de oorspronkelijke kleur die op de gekleurde ring rond de bovenkant is aangebracht en is uitgerust met 2 verschillende spuitmondjes; één met een lage afvoerstroom, speciaal aanbevolen voor fijne lijntjes en kleine details, en de andere met een gemiddelde afvoerstroom, aanbevolen voor dikkere lijnen en voor het bedekken van grotere oppervlakken

  Vallejo Panzer Aces

  Panzer Aces is een kleursysteem ontworpen in samenwerking met Panzer Aces Magazine voor het nabootsen van de kleuren van de uniformen van tankbemanningen en strijdkrachten van de Tweede Wereldoorlog. De kleuren zijn uitermate geschikt om figuren van het Engelse, Duitse, Amerikaanse, Franse, Russische, Japanse en Italiaanse leger te beschilderen. Deze verf is ook op acryl basis. 

  Vallejo Game Air

  Vallejo Game Air Sseciaal samengesteld voor Game-Fantasy en Diorama liefhebbers, die graag wat meer sprankelende en heldere kleuren gebruiken.Game Air kan zowel met de airbrush als met het penseel verwerkt worden. Deze acryl verf kan natuurlijk ook gebruikt worden op auto's en andere voertuigen en figuren. Game Air zijn verfkleuren die wat afwijken van de "normale" kleuren en kunnen van pas komen bij uw modelbouwproject.

  {{badge}}
  {{name}}

  {{manufacturers_name}}

  {{name}}

  {{attributes_layout}}