Verfkiezer

Revell emaille verf

Revell Emaille verf     

Revell Enamel(oliebasis) verf is uitstekend geschikt voor modelbouw en zit in busjes van 14ml. Deze verf op olie-basis is te reinigen met Revell Painta Clean(Artnummer 39614). Vaak kunt u op de zijkant van een Revell doos zien welke kleuren u precies nodig heeft. Deze verf kan worden gebruikt op hout, metaal en plastic! Om een andere kleur aan te brengen wordt een wachttijd tussen de 4 en 6 uur aanbevolen.De verf is geheel opgedroogd na 24 uur. Voor het gebruik van deze verf bij airbrush adviseert Revell 3 eenheden verf en twee eenheden Color Mix


Revell Aqua Color (watergedragen verf)

Revell Aqua Color

Revell Aqua Color is een zeer snel drogende, waterverdunbare verf. De volgende laag kan al met 1 uur opgebracht worden. De verf is volledig droog na circa 2 tot 3 uur. Voor gebruik met een airbrush spuit kunt u het simpelweg verdunnen door het met 20% tot 25% water vermengen of, voor een mooier resultaat, door Revell Aqua Color Mix te gebruiken. De voordelen van het gebruik Revell Aqua Color zijn: bijna geurloos, niet brandbaar, milieu vriendelijk en sneldrogend. 


Revell Spuitbussen

Revell spuitbussen

Revell Spray Color is een acryl verf die een hoge dekkingsgraag heeft en snel droogt. De verf is geschikt voor zowel modelbouw, schaalmodellen en bijv. polycarbonaat kappen van RC modellen. De spuitbussen zijn uitermate geschikt om bijv. grotere oppervlakken te verven. 


Vallejo Model Air

Vallejo Model Air

Vallejo Model Air lijn is specifiek ontwikkelt voor het gebruik met de airbrush en heeft een zeer fijn pigment. Tevens kan ook deze verf prima met een kwastje verwerkt worden. Het is een watergedragen verf. Airbrush en kwasten kunnen dan ook met water schoongemaakt worden.


Valljo Model Color

Vallejo Model Color

Vallejo Model Color is een speciaal voor moeilijke oppervlakken, zoals metaal en plastic, ontworpen acrylverf en is niet giftig of brandbaar. De consistentie maakt het mogelijk een extreem gladde verflaag aan te brengen, zonder penseelstrepen.


Vallejo Spuitbussen

Vallejo Spuitbussen

De vallejo hobby paint spuitbussen vormen een perfecte combinatie van een basislaag en een hoog gepigmenteerde kleur, ontwikkeld voor gebruik op alle metalen, plastic en harsmodellen en miniaturen. De nieuwe originele en unieke AV spray formule laat een perfect matte kleur. Elke Hobby-verfspray toont de oorspronkelijke kleur die op de gekleurde ring rond de bovenkant is aangebracht en is uitgerust met 2 verschillende spuitmondjes; één met een lage afvoerstroom, speciaal aanbevolen voor fijne lijntjes en kleine details, en de andere met een gemiddelde afvoerstroom, aanbevolen voor dikkere lijnen en voor het bedekken van grotere oppervlakken


Vallejo Panzer Aces

Light Rust

Panzer Aces is een kleursysteem ontworpen in samenwerking met Panzer Aces Magazine voor het nabootsen van de kleuren van de uniformen van tankbemanningen en strijdkrachten van de Tweede Wereldoorlog. De kleuren zijn uitermate geschikt om figuren van het Engelse, Duitse, Amerikaanse, Franse, Russische, Japanse en Italiaanse leger te beschilderen. Deze verf is ook op acryl basis. 


Vallejo Game Air

Squid Pink

Vallejo Game Air Sseciaal samengesteld voor Game-Fantasy en Diorama liefhebbers, die graag wat meer sprankelende en heldere kleuren gebruiken.
Game Air kan zowel met de airbrush als met het penseel verwerkt worden. Deze acryl verf kan natuurlijk ook gebruikt worden op auto's en andere voertuigen en figuren. Game Air zijn verfkleuren die wat afwijken van de "normale" kleuren en kunnen van pas komen bij uw modelbouwproject.


Tamiya X en XF Potjes 

Tamiya X en XF Verf

Tamiya acryl verf kan op diverse materialen gebruikt worden en kan zowel met penseel als airbrush verwerkt worden. Voor het verdunnen van de verf kunt u gebruik maken van X-20A verdunner. Deze verf kan niet verdund worden met water.


Tamiya LP Verf

Tamiya LP Verf

Tamiya Lacquer Paint LP Verf Lacquer Paint is het nieuwe olieverfprogramma van Tamiya dat geleverd wordt in potjes van 10ml. De verf heeft uitstekende eigenschappen (sneldrogend, krasvast en hard) en is zeer goed te verwerken met de airbrush voor een strak en egaal resultaat. Uiteraard kan ook het penseel gebruikt worden. Sterke coatingfilm die het meest geschikt is als basisverf. Uitgeharde verf laat zich oppoetsen met o.a. polijstpaste tot een diep glanzende laklaag. Dank de zeer korte droogtijd van de verf kun je vlot weer verder met je kit. Veilig om af te werken met o.a. acryl en- enamelverf. De Laquer verf laat zich uitstekend verwerken met het airbrushpistool. Een speciale verdunner op basis van aceton (artikelnummer: 82110 LP10) is beschikbaar voor verdunning en het reigenen van de gebruikte penselen of airbrush.