Klantenreviews

Datum Klant Beoordeling Review
Sun, 10 Mar, 2019  Iolanda koetsier     Ik ben 73jaar, maar vond het leuk dit eens te doen . Letters zijn wel erg klein en sommige onderdelen ook voor mij . Ik Ga gewoon door , want ik heb er plezier in . Mijn kleinkind van 15 Heeft een motor in elkaar gezet en was erg enthousiast. . Gewoon plezier hebben in iets wat je doet 
Sun, 10 Mar, 2019  Rudi     Perfecte service, helemaal geen klachten !!! 
Fri, 8 Mar, 2019  Jo Otten     Fijne service... 
Thu, 7 Mar, 2019  Frank     Overzichtelijke webshop. Eenvoudig om een bestelling te plaatsen. Correcte prijzen en heel snelle levering. Aanrader +++ 
Thu, 7 Mar, 2019  Ruud Kok     Snelle en prima afhandeling van de bestelling. Fijn om zaken mee te doen/ 
Thu, 7 Mar, 2019  Fred Olthoff     diverse bouwpakketen gekocht ! dag er na alles in huis.Revell emaile verf glans en mat in één keer perfect dekkend Super,per Mailtje advies gevraagt uur later goede raad gekregen!Kun- nen een hoop internet winkels een voorbeeld aan nemen,geweldige service TOP ! Fred Olthoff.Amsterdam. 
Wed, 6 Mar, 2019  Edwin Kees     Snel geleverd uit voorraad. Kan iedereen aanbevelen.  
Wed, 6 Mar, 2019  Frerd Menge     Prima service en was zeer verrast door wat extra "dingetjes" bij mijn order mee te zenden. Volgende project kun je op me rekenen. 

Artikelen 17 tot 24 van 1091 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 137