Klantenreviews

Datum Klant Beoordeling Review
Mon, 7 Dec, 2015  E Endeveld     Ik heb de bouwdoos keurig verpakt op het opgegeven moment ontvangen en ben hem nu met veel plezier aan het bouwen. Gr Ed 
Mon, 7 Dec, 2015  Hans vd Bunt     Alles volgens afspraak, snelle levering, Vriendelijke medewerker. 
Mon, 7 Dec, 2015  marcia     snelle beantwoording van de mail. snelle levering. helemaal super! 
Mon, 7 Dec, 2015  Jitka Henssen     Snel en goed! 
Wed, 2 Dec, 2015  Tom     Snelle, juiste, levering. Handig dat alle extra benodigdheden, zoals de juiste kleuren verf, in één keer besteld kunnen worden. Verzendkosten zijn wel aan de hoge kant voor de meestal licht pakketjes. 
Wed, 2 Dec, 2015  hans overstijns     gisteren om 11.00u besteld en vandaag in belgie om 16.00u ontvangen . zeer vlot !!! 
Wed, 2 Dec, 2015  andre van der elst     goede kwaliteits service wordt op tijd verstuurd en heel duidelijke pagina's misschien een optie, als het niet op de site staat, dat de klant het dan kan bestellen, ook uit het buitenland. 
Wed, 2 Dec, 2015  Kasper     Ik heb verf gekocht van hier. Echt prima verf! het nadeel wel van verf kopen online is dat je de kleur van het scherm moet aflezen en dat komt niet altijd evengoed overeen. zo had ik bedacht dat afrika-bruin een stuk geler zou zijn dan het daadwerkelijk is. Ondanks dat ben ik hartstikke tevreden met wat ik gekregen heb! ik had ook gekeken naar citadel verf maar het potje wat ik daarvan gekocht heb was een en al klont en dektje niet zo netjes als de revell verf. de service was ook dikke prima. De chatfunctie werkt goed en het wordt goed verstuurd. 

Artikelen 1001 tot 1008 van 1124 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. ...
  3. 124
  4. 125
  5. 126
  6. 127
  7. 128
  8. ...
  9. 141