Klantenreviews

Datum Klant Beoordeling Review
Sun, 3 Mar, 2019  Peter van Eekeren     Ook deze bestelling weer naar tevredenheid. Wat ik vind aan revellspecialist, dat als je aan het hobbyen bent en je bent snel wat nodig ben je het aan het goede adres. Meestal de volgende dag al in huis !! Kom zeker weer terug, ik heb mijn webwinkel gevonden die aan al mijn verwachtingen voldoet. Dank Peter en Tineke. 
Tue, 26 Feb, 2019  Rene de Ronde     Super goede en snelle service.  
Tue, 26 Feb, 2019  Peter van Eekeren     Supersnelle levering, mooi assortiment, kom zeker terug. 
Wed, 13 Feb, 2019  Johan Dingenouts     Perfect gegaan met afleveren bestelling. keurig op tijd en snel. ga zo door.!!!!  
Wed, 13 Feb, 2019  D vd Kooi     prima bedrijf netjes en correct alles afgeleverd  
Wed, 13 Feb, 2019  Fredy Franssen     Dames, mijne Heren, Gisteren kreeg ik een vijftal aanvragen om mijn tevredenheid over mijn aankopen te laten weten. Het waren er een vijftal simpelweg omdat ik op korte tijd zo veel bestellingen heb geplaatst. Ieder van die bestellingen werd fantastisch afgehandeld; er is niet de minste kritiek op te geven. Betaling, aflevering, maar vooral de chatsessies verliepen uitzonderlijk. Bedankt voor jullie goede zorgen, ik zal nog meer bestellen. 
Wed, 13 Feb, 2019  Cor Godijn     Goed spul de verf nu alleen nog wat meer bouwspullen want dat vindt ik heel summier. 
Tue, 12 Feb, 2019  Werner     Snelle levering. Complete levering. Geen ontbrekende artikelen. Allemaal prima in orde. 

Artikelen 73 tot 80 van 1122 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. ...
  3. 8
  4. 9
  5. 10
  6. 11
  7. 12
  8. ...
  9. 141