Klantenreviews

Datum Klant Beoordeling Review
Fri, 25 Jan, 2019  Mario Lowijs     alle producten goed ontvangen alleen de verzending van GLS was niet optijd bezorgd door GLS m.vr.gr mario lowijs ps; ga over op een andere pakket bezorger  
Wed, 23 Jan, 2019  e buitenhuis     zeer tevreden over de levering , goed afgehandeld  
Wed, 23 Jan, 2019  Dirk Daems     Beste, Mijn vorige bestelling was perfect. Onlangs bestelde ik een vliegtuig F.4F Phantom II WTD 61 Flight Test. De bijhorende tranfers hebben geen lijmkracht en krijg ik niet bevestig op het vliegtuig ondanks het feit dat ik alle onderdelen ontvet heb en ik in het verleden bij andere bouwdozen dezelfde werkwijze heb toegepast met een goed resultaat. Ik kan dan ook dit vliegtuig niet naar behoren afwerken. Kunnen jullie mij andere transfers bezorgen of wat is jullie voorstel. Graag feedback en alvast bedankt. Dirk Daems 
Tue, 22 Jan, 2019  Rob Marcus     Voor het eerst iets besteld en alles goed en snel geleverd, gewoon helemaal top! 
Tue, 22 Jan, 2019  Jan de Vos     Het is een leuk pakket met lekker veel onderdelen. Dus ik ben er lekker lang mee bezig, wat ik ook heel leuk vindt. 
Tue, 22 Jan, 2019  luc     Voor 16h00 besteld en de dag nadien aangekomen(Belgie)in perfecte staat. 
Tue, 22 Jan, 2019  plj den Hartog     zeer tevreden 
Tue, 22 Jan, 2019  Freek luider     Zeer goede afhandeling,snelle levering 

Artikelen 73 tot 80 van 1091 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. ...
  3. 8
  4. 9
  5. 10
  6. 11
  7. 12
  8. ...
  9. 137