Klantenreviews

Datum Klant Beoordeling Review
Tue, 20 Mar, 2018  Slagmolen     Klasse! Met name de keuze uit de bijbehorende verf van het gekozen item. Daarnaast de enorme keuze. En alles netjes op tijd geleverd. TOP!  
Tue, 20 Mar, 2018  Helma     Snelle levering, goed product, ruime keuze en prima service over leverdatum en stand van zaken. 
Tue, 20 Mar, 2018  thomas     Fantastische en supersnelle service! Communicatie bij elke tussenstap van het proces: van bevestiging bestelling, tot ontvangst betaling, tot verzending. Ik doe niet aan online reviews, maar dit verdient toch echt even een veertje... 
Mon, 19 Mar, 2018  anton     Snelle versturing, alle producten aanwezig. 
Mon, 19 Mar, 2018  Lizette     Op zich goed dat jullie bij een bouwpakket erbij aangeven wat je erbij nodig heb kwa verf enz, omdat het mijn eerste bouwpakket was had ik er dus nog geen verstand van... alleen helaas kom ik tijdens het bouwen erachter dat ik al 5 kleuren mis in de collectie . Vind het een goede levering maar helaas kunnen er wel wat dingen beter. Reactie van revellspecialist.nl: W.s doelt u op de kleuren waar u w.s zeer weinig van nodig bent. We zetten naast de bouwdoos de hoofdkleuren voor de basisbeschildering zoals revell zelf ook adviseert. Niet iedereen kiest er namelijk voor om voor zeer gedetailleerde beschildering te gaan.  
Mon, 19 Mar, 2018  Parys     Excellent service. Good product choice, reasonable prices, fast delivery. Very satisfied 
Mon, 19 Mar, 2018  Evert de Bruin     Snelle verzending! En omdat het door de brievenbus paste hebben ze zelfs geld terug gestort omdat het goedkoper was! En de lijm zelf is perfect voor het lijmen van doorzichtige plastic delen, laat geen vlekken achter. 
Sun, 11 Mar, 2018  Yvonne Bakker     Mooi produkten en een hele snelle levering! 

Artikelen 1 tot 8 van 797 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 100