Klantenreviews

Datum Klant Beoordeling Review
Fri, 14 Feb, 2020  Boy Polak     Super snelle levering. Keurig verpakt  
Wed, 12 Feb, 2020  rj verhoeff     x-wing starfighter gekocht netjes en op tijd geleverd. later ook nog verf en penselen besteld . tot nu toe zeeer tevreden 
Wed, 12 Feb, 2020  Frank De Cock     Heel vriendelijk en warm professioneel, m.a.w., je krijgt degelijk en to-the-point advies, "tips & tricks" en dergelijke, en tóch heb je nooit het gevoel van "ik ben maar een klein klantje zoals zovele anderen". Dat bedoel ik met warm-professioneel. Zonder overdreven familiariteit krijg je hier wel snel het gevoel dat je, hoe pietepeuterig je bestellinkje ook mag zijn, tóch belangrijk bent voor hun. Fijn gevoel. Daarbij heb ik enorm veel waardering voor de real-time chatfunctie waarbij je geen verkoopstertje van het zevende knoopsgat als gesprekspartner hebt, maar wél een specialist. Tenslotte: hier tref je vaak nog bouwkits aan die haast niet meer te vinden zijn, hoedje af daarvoor. Minpunten? Ik kan er zo 1,2,3 géén bedenken, behalve misschien dat de verzendingskosten wat duur uitvallen maar 1ste: daar kunnen zij niks aan doen en 2de: als je een beetje slim en gegroepeerd koopt, valt dat uiteindelijk reuze mee. Ze doen er hier trouwens ook hélemààl niét moeilijk over om een artikel eventjes apart te zetten voor je.  
Wed, 12 Feb, 2020  Marc Verhamme     Zeer vlotte service . Zeer tevreden over de Prijs-kwaiteit. Marc 
Tue, 11 Feb, 2020  Maarten Broekhuizen     Ik ben erg tevreden over de opgestuurde bouwdozen over zeilschepen. groet M.Broekhuizen 
Tue, 11 Feb, 2020  moonen     prima service !  
Tue, 11 Feb, 2020  Martijn     Goeie service en soepel communicatie! 
Tue, 11 Feb, 2020  william van biljouw     zeer tevreden over de bestelling alles klopte uitstekende service 

Artikelen 1 tot 8 van 1338 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 168