Klantenreviews

Datum Klant Beoordeling Review
Tue, 9 Jul, 2019  Marc Trebus     Perfecte en tijdige levering 
Tue, 9 Jul, 2019  Philippe Samoise     In tegenstelling tot mijn vorige review kan ik ook apart kleine vijlen en pincetten bestellen 
Tue, 9 Jul, 2019  David Merckaert     Zeer goede service altijd bestel aleen bij hun  
Tue, 9 Jul, 2019  Philippe Samoise     Alles verliep goed. Ik kreeg spontaan geld terug als ik iets teveel had besteld. Ik heb wel een vijltje + pincet ergens anders moeten kopen. 
Tue, 9 Jul, 2019  Gijs     Ruim assortiment en Snelle levering!  
Tue, 9 Jul, 2019  J Richter     Snel en keurig netjes afgeleverd! Is zeker voor herhaling vatbaar. Prima producten. Erg blij mee! 
Thu, 27 Jun, 2019  Wout van Kakum     Mooie duidelijke uitgebreide web site, niets verder te verbeteren. Snelle verzending van bestelde artiekelen. Verbeterpunten: kosten voor verzending aan de klant door berekend, kunnen en moeten lager. Voer desnoods een systeem in, boven 20 Euro geen porto kosten. Voor een bestelling een paar verfjes voor 11.92 moet nog eens 5.58 bij worden betaald voor verzending. 
Thu, 27 Jun, 2019  Joop van der Maat     Al diverse bouwpakketten gekocht en zeer tevreden. Toen kocht ik penselen 5 en 6 na een streek al 4 haren in de verf na schoonmaken van nr.6 leek het wel een ragebol Dus zonde van het geld. Maar de bouwpakketten zijn prima.. 

Artikelen 1 tot 8 van 1137 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 143