Klantenreviews

Datum Klant Beoordeling Review
Sat, 8 Aug, 2015  Sytse Durkstra     Prima verpakking, alles aanwezig. Retourneren via de website zou wel handiger zijn, maar via de telefoon werd dit direct geregeld. 
Fri, 7 Aug, 2015  Marc Bartels     Perfect de afspraken na gekomen en in goede verpakking de juiste producten op het aangegeven tijdstip ontvangen 
Fri, 7 Aug, 2015  Mika     snelle levering en uitstekend product! 
Fri, 7 Aug, 2015  Wim Goossen     Snelle en goede aflevering van de bestelling. Bestelling volgens afspraak en e-mails geleverd. 
Fri, 7 Aug, 2015  poelvoorde Ludwig     Snelle levering - juiste levering en betrouwbare site; Na enige malen bedrogen te zijn bij betaling en niet levering. 
Fri, 7 Aug, 2015  wil van Herpen     Zeer snel geleverd 
Thu, 6 Aug, 2015  Derks     Het is de eerste maal dat ik een bestelling heb geplaatst bij Revell Specialist.NL Uitstekende website, goede betalings mogelijkheid en een snelle (zeer snelle) service. Ik was zo verbaasd dat ik zelf al een bedank mail had gestuurd naar het management van de zaak. Houden zo. Ik kom er zeker terug. 
Wed, 5 Aug, 2015  van Duijn     Helemaal niks op aan te merken ga zeker nog een bestelling doen wanneer ik dit pakket af heb. 

Artikelen 1033 tot 1040 van 1047 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. ...
  3. 127
  4. 128
  5. 129
  6. 130
  7. 131