Klantenreviews

Datum Klant Beoordeling Review
Wed, 13 Feb, 2019  Johan Dingenouts     Perfect gegaan met afleveren bestelling. keurig op tijd en snel. ga zo door.!!!!  
Wed, 13 Feb, 2019  D vd Kooi     prima bedrijf netjes en correct alles afgeleverd  
Wed, 13 Feb, 2019  Fredy Franssen     Dames, mijne Heren, Gisteren kreeg ik een vijftal aanvragen om mijn tevredenheid over mijn aankopen te laten weten. Het waren er een vijftal simpelweg omdat ik op korte tijd zo veel bestellingen heb geplaatst. Ieder van die bestellingen werd fantastisch afgehandeld; er is niet de minste kritiek op te geven. Betaling, aflevering, maar vooral de chatsessies verliepen uitzonderlijk. Bedankt voor jullie goede zorgen, ik zal nog meer bestellen. 
Wed, 13 Feb, 2019  Cor Godijn     Goed spul de verf nu alleen nog wat meer bouwspullen want dat vindt ik heel summier. 
Tue, 12 Feb, 2019  Werner     Snelle levering. Complete levering. Geen ontbrekende artikelen. Allemaal prima in orde. 
Tue, 12 Feb, 2019  Willem Beek     Snel geleverd aanrader 
Tue, 12 Feb, 2019  Adriaan Kleijn     Prima verzorgt mooi op tijd geleverd. 
Tue, 12 Feb, 2019  hj westerink     Ik ben tevreden met het product maar de beloofde levering de volgende dag ging niet door. Woensdag besteld en op maandag pas afgeleverd terwijl ik er op zat te wachten. 

Artikelen 1 tot 8 van 1047 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 131